Atelier Pauline
NewsHomepageAbout usBeeldgalerijeShopGastenboek


News

Even bijpraten…

Het afgelopen jaar, geheel 2016 en zelfs een deel van2015, heeft sterk in sfeer gestaan van ‘mantelzorg’ i.p.v. creërend kunstenaarschap. De zorg had betrekking op mijn partner André, die in deze periode ziekenhuis-in en ziekenhuis-uit ging met de nodige operaties en onderzoeken daarbij. In 2017vindt nog de verdere afhandeling plaats van al deze toestanden. Dat duurt naarverwachting nog wel het eerste kwartaal. Maar toch ga ik gaandeweg weer met dekunst aan de slag. Ben momenteel met de voorbereidingen van nieuw grafisch werkbezig. In deze periode heb ik wel één nieuw kunstwerk gemaakt: een schilderijvan maar liefst 1,5 x 6 meter! Titel: Impressie Dorpsstraat en heeft betrekkingop de Dorpsstraat in Schoonrewoerd. Tijdens een korte expositie in ‘DeLichtkring’ in Schoonrewoerd is dit daar geëxposeerd, waarna het op verzoek nogeen maand na afloop van deze expositie is blijven hangen.

Voor nu: het kriebelt weer om echt aan de slag te gaan!

Pauline

Geplaatst 29 jan’17



Expositie te Warmond

 

Van 23 september’15 t/m 25 oktober 2015 exposeer ik in Het Oude Raadhuis van Warmond, Dorpsstraat 36, 2361BE te Warmond.

De officiële opening is op zondag  27 september 2015 16:00 uur

Openingstijden:

Woensdag, donderdag en vrijdag    : 15.00 – 17.00 uur

Zaterdag                                             : 11.00 – 17.00 uur

Zondag                                                : 13.00 – 17.00 uur

 

U bent van harte welkom op deze unieke expositie.

Pauline

Geplaatst 25 juli'15



Expositie "anders dan grafiek"

De expositie “anders dan grafiek” is op 1,2 en 3 en op 8,9 en 20 augustus 2014 steeds van 13.00 – 17.00 uur in de Wilhelminakapel, Wilhelminaweg 7 te Maarsen. Deze expositie wordt georganiseerd door het Grafisch Atelier Maarsen waar ik lid van ben.
Aan deze expositie neem ik deel met twee recente werken:
een autotunnel van 100 x 140 cm, ook  ingestuurd bij de zomerexpo,
een weergave van een drukke straat in New York van 100 x 100 cm.

U bent van harte welkom op deze unieke expositie.

Pauline

Geplaatst 23 juli'14



Zomerexpo resultaat

Na de beoordeling door de jury is mijn werk op de website van de zomerexpo gepubliceerd.
Mooi resultaat voor de eerste keer.



Pauline

Geplaatst 4 juli´14



Zomerexpo

Dit jaar meegedaan aan de Zomerexpo. Thema: licht.



Met een van de ingestuurde werken was ik door naar de 2e ronde: het werk wordt op de website gepubliceerd. Daarover meer info zodra gereed.
Leuke ervaring, maar je hoopt natuurlijk altijd op meer.

Pauline

Geplaatst 9 april'14





Opdracht 

Werken in opdracht vind ik toch leuker dan ik tot nu toe dacht. De beperkingen van de opdracht prikkelen mijn creativiteit. Na een aantal ontwerpjes en probeersels komt er als regel een goed eindresultaat uit. Over dit resultaat ben ik dan ook zeker tevreden. Een huwelijksgeschenk voor Konrad en Magda uit Polen.




Acryl op doek, 50 x 60 cm

Pauline

Geplaatst 27 april'13



Nieuwe uitdaging

Voor een unieke en ludieke kunstveiling is mij gevraagd een bijdrage te leveren. Het is een veiling van kunstwerken die gemaakt zijn op badkamertegels. Een tegel(tje) van 10x10 cm wordt onderdeel van een gezamenlijk mozaïek en de tegel van 25 x 25 cm wordt als afzonderlijk kunstwerk geveild. De veiling staat gepland juni2013, de opbrengst is voor een goed doel.

Zie hier mijn bijdragen aan dit goede doel.

Hartelijke groet,

Pauline

Geplaatst 7 april'13




Expositie

Van 21 maart t/m 15 mei exposeer ik in FlexCentraal aan de Jan Steenlaan 5 in Bilthoven (naast Station NS). De expositie is een samenwerking met de kunstenaars Pauline van der Heijden , Clem Stroeken, Tomasz Vetulani en Joke Rijneveen en wordt georganiseerd door XPOZZ. Onze schilderijen hangen verspreid over de verschillende ruimtes en zijn vrij te bezichtigen tijdens de openingstijden 9:00 en 16:30 uur.

Graag nodig ik je uit om op zaterdag 23 maart van 15.00 tot 18.00 uur de officiële opening van deze expositie bij te wonen. Tijdens deze opening zullen alle kunstenaars aanwezig zijn. Ik zie ook uit naar je komst.



Hartelijke groet,

Pauline

Geplaatst 9 maart'13



Nieuw Atelier en nieuw werk
In de afgelopen maanden heb ik een nieuwe werkruimte gevonden in Utrecht. Mijn atelier aan huis hou ik uiteraard gewoon aan. Daar doe ik de voorbereidingen en werk enkele ideeen uit. Het atelier in Utrecht is in de buurt van de Ikea en ik werk daar met enkele collega's. Wel elk in een eigen ruimte. In mijn ruimte kan ik ook wat groter werk maken, tot enkele meters groot is geen probleem. Bevalt wel prima!






Nieuw werk ben ik ook mee bezig, deels op verzoek. Zo leg ik momenteel de laatste hand aan een geabstraheerde versie van een nieuw bedrijfspand van enkele goede vrienden. Zie hieronder de foto van het pand en mijn schilderij. Het schilderij is net klaar, kan in de vernis en worden afgeleverd. Voor nieuw werk heb ik weer volop ideeen!

Groetjes,
Pauline


Foto van het bedrijfspand


Mijn weergave van het karakteristieke deel van het pand.

Geplaatst 15 dec'12





NewsHomepageAbout usBeeldgalerijeShopGastenboek